Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

«Θέλουν να κλειδώσουν τον Ολυμπιακό»



«Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε». Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μίλησε για νίκη αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Και πρόσθεσε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική, σίγουρα είναι κάτι καλύτερο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Το κέρδος θα είναι ότι με τους τρεις βαθμούς θα μπορέσουμε νωρίτερα να ηρεμήσουμε».

Ο προπονητής του Ηρακλή άρχισε τις δηλώσεις του, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και το επιβλητικό 4-0. «Στο προηγούμενο παιχνίδι», τόνισε, «δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Πιο πολλές από ό,τι είχαμε δείξει μέχρι τώρα και μπορούμε να έχουμε πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και, βεβαίως, δείξανε τα καινούργια παιδιά που ήρθανε στην ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου ότι κάθε εβδομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση». Ο Σλοβάκος τεχνικός θέλει η ομάδα του να έχει και στο ματς με τον Ολυμπιακό κάποια από τα στοιχεία που είχε στην Τρίπολη και όπως είπε θέλει επίσης: «Το ομαδικό πνεύμα. Να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα και οργανωμένοι στην επίθεση, ώστε με τον τρόπο αυτό να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας αλλά και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίξαμε. Και τα παιδιά ξεχωριστά να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο».

Ο Μπουμπένκο θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκε στην Τρίπολη, όμως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κονέ που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή λόγω καρτών. Θα έχει όμως στη διάθεσή του τον Επτάιν.

Το σχήμα της 11άδας
Παραδέχτηκε άλλωστε χτες ότι «έχουν προβάδισμα τα παιδιά που έπαιξαν στην Τρίπολη», αλλά υπογράμμισε ότι ακόμα δεν κατέληξε στο σχήμα της ενδεκάδας. Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε χτες και στην πρώτη του επαφή με τον Ανδρέα Παντελή λέγοντας: «Eίχαμε μία γνωριμία και μιλήσαμε για το πώς θα πρέπει να είναι η συνεργασία μας και τι ζητάει. Και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό ότι θα έχουμε στο μέλλον κάποιον κοντά μας και θέλουμε να τον νιώθουμε». Ο Κύπριος επιχειρηματίας συνέχισε και χτες τις επαφές του (το απόγευμα πήγε στο Καυτανζόγλειο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές), η παρουσία του όμως αντιμετωπίζεται από όλους με επιφύλαξη, γιατί μέχρι τώρα περιορίζεται μόνο σε λόγια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: