Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Επέστρεψε στην κορυφή, ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 3-0

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο “δικέφαλος του βορρά” λύγισε τον μαχητικό Πανθρακικό και επανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε νωθρά το ματς, ενώ έχασε και τον Κριαστιάνο στο 13΄με τον Εντίνιο να παίρνει την θέση του. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν την πρώτη φορά που πλησίασαν την εστία του Ρόκα. Στο 24΄ ο Βίτολο γέμισε μέσα στη περιοχή, ο Ρόκα απέκρουσε πάνω στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Μουσλίμοβιτς και ο Μαλεζάς με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Πανθρακικός δεν επηρεάστηκε από το γκολ και συνέχισε να στέκεται καλά στην Τουμπά, όμως λίγο πριν το ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Ο Σορλέν πήρε την ασίστ από τον Σνάουτσνερ και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πανθρακικό να κερδίζει τις εντυπώσεις και τον ΠΑΟΚ την ουσία. Ο Χαλκιάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Μπέλεκ στο 76΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Λίνο με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Σορλέν έκανε το τελικό 3-0. Το σκορ αδικεί τους φιλοξενούμενους που σε ακόμα ένα ματς έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει όμως έναν αγώνα περισσότερο σε σχέση με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: