Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πράσινο προβάδισμα



Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι “ πράσινοι” ξεκίνησαν εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα τους στο ντέρμπι, ωστόσο ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Κώτσιου μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη στο 12΄. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και λίγο έλειψαν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν η σέντρα-σουτ του Αράς στο 36΄σταμάτησε στο δοκάρι του Τζόρβα. Ότι δεν κατάφερε ο Άρας το πέτυχε ο Νίνης στο 45΄εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κώτσιου και πλασάροντας ιδανικά τον Ζαφειρόπουλο για το 2-0.
Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ανέβασε στροφές όμως έπεσε πάνω στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σισέ στο 75΄. Ο Γάλλος τελικά χρίστηκε σκόρερ δέκα λεπτά αργότερα όταν νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Ζαφειρόπουλο από τα έντεκα μέτρα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Βύντρα στην ανατροπή του από τον Κούσα. Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο επαναληπτικός στα Γιάννινα θα έχει τυπική διαδικασία ήρθε ο Κούσας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και με κεφαλιά να βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης την ομάδα του.
Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Γκάμπριελ (81' Μπιάρσμιρ), Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (59' Λέτο), Νίνης (66' Κλέιτον), Σαλπιγγίδης, Σισέ

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Κώτσιος, Κούσας, Στάθης (68' Κανακούδης), Βάντερσον, Ανδράλας, Κασναφέρης, Αράς, Ντιμπαλά, Μιχαλόπουλος (46' Μπουχάν/60' λ.τρ. Τζάνης), Κοντογουλίδης.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=19777&catid=1&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: