Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

Το ανατριχιαστικό και άκρως ρατσιστικό σύνθημα βγήκε από τα χείλη μελών του στρατεύματος στην χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Δείτε το βίντεο της ντροπής.

Τα φρικιαστικά αυτά συνθήματα και άλλα πολλά ακούστηκαν από τα χείλη των βατραχανθρώπων των ειδικών δυνάμεων την ώρα της παρέλασης στην Πανεπιστημίου και στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Με το που έστριψαν στην Πανεπιστημίου, οι οϋκάδες μετέτρεψαν την παρέλαση σε πορεία μίσους κατά των ξένων.
«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».

Επίσης: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».

Τον τόνο έδιναν 3 άνδρες με πολιτικά οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση.

Το θέμα είναι οτι ο στρατός δεν διέψευσε το απογοητευτικό και σοκαριστικό περιστατικό αλλά το μόνο που έγινε ήταν να μαλώνουν ναυτικό και λιμενικό σε ποιούς ανήκουν οι οϋκάδες! Τελικά ανήκουν στο λιμενικό όπως αποδεικνύει η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

'Εκρηξη Χρυσοχοϊδη - Σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του αγήματος

Οργισμένος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από το περιστατικό ζήτησε και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων.

«Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο.

Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας.

Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα», τονίζει σε ανακοίνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=20016&catid=3&la=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: