Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Ξάνθη, έπεσε ο Λεβαδειακός



Η Ξάνθη πήρε τη νίκη που χρειαζόταν κόντρα στον Ηρακλή και έμεινε στη Σούπερ Λιγκ, την ώρα που ο Λεβαδειακός έγινε η τρίτη ομάδα που υποβιβάστηκε μετά τον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Οι ακρίτες πήραν τη μοναδική εκτός έδρας νίκη τους την κρισιμότερη στιγμή. Επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-2 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και έμειναν στη Σούπερ Λιγκ.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για την Ξάνθη. Με δύο πανομοιότυπες εκτελέσεις φάουλ από τον Μαρσελίνιο οι Ακρίτες πέτυχαν δύο γκολ. Στο 5΄ και στο 25' Μπέρτο και Μπούνγκα έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα τους.

Το ματς όμως δεν είχε τελειώσει. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα σε διάστημα πέντε λεπτών ο Ηρακλής έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Ο Κονέ στο 54' και ο Γιάκομπ στο 59 έφεραν το ματς στα ίσα και καρδιοχτύπησαν τους παίκτες της Ξάνθης.

Η αντίδραση πάντως των φιλοξενούμενων ήταν κάτι παραπάνω από άμεση. Ο Πόι πέρασε όλη την άμυνα του Ηρακλή και έκανε το 2-3, ενώ λίγο νωρίτερα ο Γκσπούρνινγκ είχε κάνει μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ του Κονέ.

Το τελικό αποτέλεσμα στο Καυτανζόγλειο διαμορφώθηκε με εύστοχο πέναλτι του Έλιγκτον.

Ηρακλής: Μπαντής, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Ηλιάδης, Πίτου Γκαρσία (78’ Επστάιν), Μάρα, Κονέ (77’ Μιλάνο), Κομπαγιάσι (65’ Γιάντσης), Γιάκομπ

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κωστούλας, Μπέρτος, Βάλλας, Στρμπα, Στίνγκα, Κιντάνα, Πόι, Μαρσελίνιο (89' Βασιλακάκης), Μπούγκα (61’ Έλινγκτον)

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα

Την ίδια ώρα στο Αλκαζάρ ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ αλλά αυτή η νίκη δεν κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία.

Ο Σερζίνιο στο 23' έδωσε προβάδισμα στους Βοιωτούς το οποίο τον κράτησαν μέχρι το 58' όταν ο Κυριακίδης ισοφάρισε.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Λεβαδειακού πανηγύριζαν αφού ενημερώθηκαν για την ισοφάριση και του Ηρακλή που έδινε ελπίδες παραμονής στην ομάδα τους.

Τελικά ο Αγκάλι στο 84' έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό, η οποία πάντως ήταν πικρή.

Λάρισα: Σωτηρίου, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης, Μετίν, Σίμιτς (79' Πούρι), Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος (76' Τουάμα), Σιατραβάνης (46' Κουζέν), Αμπουχατζίρα

Λεβαδεακός: Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Ταραλίδης (76' Σόλα), Ζερζίνιο, Μπεγκόνια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι (84' Βασιλείου), Αγκάλι (85' Αλεξίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: