Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Εκπληκτικό ματς στο Αιγάλεω - "Φουλ" για άνοδο οι Σέρρες


   
Η τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνικής επεφύλασσε έντονες συγκινήσεις. 8 γκολ σημειώθηκαν στο Αιγάλεω αλλά Εθνικός και ΟΦΗ πήραν από ένα βαθμό την ώρα που ο Πανσερραϊκός θριάμβευε με 4-1 του Πιερικού στην Κατερίνη.
Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στο Αιγάλεω. Ο Εθνικός πήρε τρεις φορές προβάδισμα στο σκορ όμως ο ΟΦΗ
κατάφερε να απαντήσει σε όλες. Οι δύο ομάδες ήθελαν οπωσδήποτε τη νίκη αλλά δεν κατάφερε καμία από τις δύο να την πάρει.

Οι άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Φερέιρα. Ο Βλόνταρτσικ στο 22’ και στο 40’ έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σουμπίνιο με πέναλτι ισοφάρισε.

Στο 51' ο Σουμπίνιο έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Εθνικό για να απαντήσει ο Πόποβιτς. Εκ νέου πρωτοπορία για τους γηπεδούχους με τον Σουμπίνιο να κάνει το χατ τρικ με πέναλτι. Ο ΟΦΗ αν και έπαιζε με 10 παίκτες ισοφάρισε και πάλι με τον Πόποβιτς.

Την ισοπαλία αθυτή εκμεταλλεύτηκε ο Πενσερραϊκός που πέρασε σαν σίφουνας από την Κατερίνη επικρατώντας με 4-1 του Πιερικού,

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά από τρεις αγωνιστικές.

Πανσερραϊκός 10
Εθνικός 5
ΟΦΗ 5
Πιερικός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: