Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Στην κορυφή ο Ηρακλής, 1-0 την Λάρισα

Στην κορυφή ο Ηρακλής, 1-0 την Λάρισα
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ηρακλής που επικράτησε 1-0 της Λάρισας, έφτασε τους επτά βαθμούς και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Εκμεταλλεύετηκε επάξια την δύναμη της έδρας, σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και δυο αποβολές. Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για ένα ακυρωθέν γκολ, αλλά και για την καθυστερημένη αποβολή του Ταυλαρίδη. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουζέν άθελα του.
Α’ Ημίχρονο
24′ Σέντρα Βενετίδη, ο αφύλακτος Κουζέν παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι
29΄ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Λίμα ο Κουζέν έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0
45′ Ακυρώνεται χωρίς προφανή λόγο τέρμα του Γιάκομπ, ενώ δεν βγαίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταυλαρίδη που τράβηξε τη φανέλα του Μάρα
B΄ Ημίχρονο
65΄ Σωτήρια επέμβαση του Ελευθερόπουλου, μετά από κεφαλιά του Νταμπίζα από το ύψος του πέναλτι.
73΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Λάρισα, όταν ο Μπλάζεκ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
83΄ Σωστή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταυλαρίδη, για μαρκάρισμα πάνω στον Ιάκομπ, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Βιέρα.
85΄ Καλή εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο Λίμα, ωστόσο ο Βιέρα δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα.
90΄ Σπουδαία ευκαιρία για την Λάρισα, όταν ο Μακίνουα μόνος μέσα στην περιοχή πλάσαρε άουτ.
93΄ Με δέκα παίκτες μένει και ο Ηρακλής, καθώς ο Πίτου Γκαρσία δέχτηκε την κόκκινη κάρτα μετά από διαμάχη που είχε με τον Μπλάζεκ.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι (74΄ Σζοτ), Σίσιτς (89΄ Καρλίνιος), Μάρα (58΄ Πίτου Γκαρσία), Ιάκομπ
ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι (69΄ Μακίνουα), Κουζέν, Μετίν (76′ Σίμιτς), Ρομέου, Βελάσκο, Κανόμπιο, Μπλάζεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: