Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Πάτησε» την ΑΕΚ ο Ηρακλής, 2-0 στο ρελαντί (video)


Επίδείξη δύναμης κόντρα στην ΑΕΚ έκανε ο Ηρακλής που έψαχνε καιρό μια μεγάλη νίκη για να κερδίσει σε ψυχολογία. Οι παίκτες του Γηραιού ήταν το απόλυτο αφεντικό μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα τους.Η άνετη επικράτησε ήρθε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τους δύο αμυντικούς μέσους. Του Ντάνι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (41΄) και του Παπαστεριανού στο 58΄. Η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη ειδικά στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δεν μπορούσε να οργανώσει, χαρίζοντας ένα εύκολο απόγευμα στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.






ΣΚΟΡΕΡ: 41’ Ντάνι, 58’ Παπαστεριανός

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (77’ Καρλίνιος), Στσοτ, Πίτου (85’ Σίσιτς), Σολτάνι (66’ Ηλιάδης), Γιάκομπ.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Καράμπελα, Ντιόπ (46’ Μπλάνκο), Σκόκο (60 Τζιμπούρ), Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43’ Πίτου, 59’ Παπαστεριανός - 45’ Ντιόπ, 52’ Καφές, 85’ Δέλλας


http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8700:lr-2-0-video&catid=152:iraklis&Itemid=123

Δεν υπάρχουν σχόλια: