Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010


Το 2011 αναμένεται να βρει τον Ηρακλή ενισχυμένο με δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βάσει του βιογραφικού που τους συνοδεύει, μπορούν να κάνουν τη διάφορα για τους «κυανόλευκους».

Ο λόγος για τους Σάνι Καϊτά και Αμέρ Μπουαζά οι οποίοι – σύμφωνα και με τη σχετική ραδιοφωνική τοποθέτηση του Γιάννη Τάκη- έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους «κυανόλευκους». Τα δεδομένα σχετικά με τους δυο ποδοσφαιριστές έχουν ως εξής… Τόσο ο Καϊτά όσο και ο Μπουαζά, έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Ηρακλή, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα και αφού οι δυο ποδοσφαιριστές τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Συγκεκριμένα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπουαζά, ο Γαλλοαλγερινός χαφ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Αρλ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει με τον Ηρακλή. Για τον Καϊτά η εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά την Μονακό και το οριστικό ΟΚ που πρέπει να δώσει αυτή για τον δανεισμό του Νιγηριανού στους «κυανόλευκους». Το πιθανότερο σχετικά με τους Καϊτά και Μπουαζά είναι αυτοί να έρθουν στη Θεσσαλονίκη με την έλευση του νέου έτους, ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας με την προοπτική να είναι έτοιμοι να τη βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό. Στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και οι δύο ποδοσφαιριστές ανακοινωθούν και επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν προχωρήσει σε δυο σημαντικές κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ τους, σε θέσεις στις οποίες η ομάδα αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Σχετικά με την περίπτωση του Πίτι, οι «κυανόλευκοι» έχουν ενδιαφερθεί για τον 29χρονο επιθετικό της Ράγιο Βαγεκάνο, χωρίς ωστόσο η απόκτησή του να αποτελεί βασική προτεραιότητα για αυτούς. Άλλωστε η χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου, η οποία ανοίγει τον δρόμο της διάκρισης στους «κυανόλευκους», έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τις μεταγραφικές βλέψεις των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι στοχεύουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει καλύτερο βιογραφικό από τον Πίτι.

Στάσιμο του Ρόμπλες

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής δεν προχώρησε ούτε χθες, σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον Χαβιέ Ρόμπλες και την προοπτικής της απόκτησής του από τους «κυανόλευκους». Ο 25χρονος μέσος συνεχίζει να προπονείται με τους «κυανόλευκους», ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη στο θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του, τόσο οι πιθανότητες ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή μειώνονται. Όπως και να έχει η τελική απόφαση των «κυανόλευκων» σχετικά με τον Ρόμπλες και το μέλλον του στην ομάδα, αναμένεται το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: