Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

«Χρυσή» ευκαιρία για τον Ηρακλή η κλήρωση!

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ζευγάρι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ έβγαλε η κληρωτίδα

Δύο μεγάλα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον... Ολυμπιακό με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Καραϊσκάκης». Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ ο Ηρακλής, αν περάσει τον σκόπελο της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του ήταν ο πιο τυχερός καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Διαγόρας – Εθνικός Αστέρας. Στην ημιτελική φάση, ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ενώ ο νικητής του ζευγαριού Κέρκυρα ή Ηρακλής – Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει το νικητή Ατρόμητος – Διαγόρας ή Εθνικός Αστέρας. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες είναι διπλοί, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθείσ στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.


Ο Γρηγόρης Φανάρας μίλησε πριν από λίγο στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και επειδή ήταν ο άνθρωπος που σήκωσε πρώτος το κύπελλο του 1976, δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία: «Είναι ευκαιρία για τον Ηρακλή να φτάσει φέτος μέχρι τον τελικό. Η κλήρωση μάς έφερε πολύ κοντά, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι βατός αντίπαλος, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε την Κέρκυρα. Είναι υποχρέωσή μας να περάσουμε από την έδρα της Κέρκυρας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Ο Γρηγόρης Φανάρας μετέφερε την αισιοδοξία του, ενώ είναι γεγονός ότι ήδη έχει σημάνει «συναγερμός» στις τάξεις των φιλάθλων του «γηραιού», με χαρακτηριστικότερη ατάκα των BLUE BOYS που αναφέρουμε: «Ενισχύστε την ομάδα να πάμε τελικό»!



http://www.metrosport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: