Πανσερραϊκός- Ηρακλής 1-2
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στον πάγκο του Ηρακλή, ο Γιώργος Παράσχος. Ο "γηραιός" με γκολ των Μαχόπ και Μάρα στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με 2-1 του Πανσερραϊκού.

Ο Ηρακλής με τη νίκη του αυτή ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, καθώς
έφτασε στους 26 βαθμούς, πιάνοντας προσωρινά τον Ατρόμητο στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Λεοζίνιο, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και πλέον δυσκόλεψε η υπόθεση παραμονή στην Superleague.
Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη του διάρκεια, ωστόσο το αξιοσημείωτο ήταν πως είχε μια διακοπή μισής ώρας. Ο λόγος ήταν πως οι προβολείς δεν άναψαν έγκαιρα, καθώς νύχτωνε και διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα.

Έτσι, ο διαιτητής Σταθόπουλος διέκοψε τον αγώνα μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα και το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου, μετά από μισή ώρα. Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που γίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό στο γήπεδο των Σερρών, καθώς έχει ξαναγίνει στο παρελθόν το πρόβλημα με τους προβολείς.

Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σταθόπουλος (Αχαΐας)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Πανσερραϊκός (Μομτσιλο Βούκοτις): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (56' Κις), Τριανταφύλλου, Παντελιάδης (46' Μπέλιτς), Νταλέ (72' Σουμπίνιο). Λεοζίνιο, Πάρκερ.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Κατσικάς, Ντάνι, Λίμα, Πίτου (83' Κανακούδης), Μάρα (77' Επαλέ), Κυριαζής, Μαχόπ (59' Παπαστεριανός), Σολτάνι.

Κίτρινες κάρτες: Σίντιτς (9', Πανσερραϊκός), Τριανταφύλλου (40', Πανσερραϊκός), Γεωργιάδης (41', Πανσερραϊκός), Κις (76', Πανσερραϊκός)- Μαχόμπ (16', Ηρακλής), Κατσικάς (23', Ηρακλής), Μάρα (36', Ηρακλής), Κυριαζής (44', Ηρακλής), Ντάνι (51', Ηρακλής), Αραμπατζής (78', Ηρακλής)

Σκόρερ: Λεοζίνιο (55', Πανσερραϊκός)- Μαχόπ (15', Ηρακλής), Μάρα (40', πεν. Ηρακλής)

Δύο "ροπαλιές" και διακοπή

Το πρώτο ημίχρονο, εκτός από την διακοπή των τριάντα λεπτών, είχε και δύο γκολ από την πλευρά του Ηρακλή.  Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς πάντως ήταν για την ομάδα των Σερρών.

Στο 13'. Ο Λεοζίνιο έκανε την κάθετη μπαλιά στον Γεωργιάδη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, όμως από το πλασέ του η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση και μάλιστα πιο εύστοχη. Στο 15', ο Σολτάνι συνεργάστηκε με τον Ντάνι,

http://sport.gr.msn.com/football/article.aspx?cp-documentid=156054975