Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μαλλί με μαλλί για το τσιγάρο


Καβγάς στο κέντρο του Ηρακλείου

Το πρώτο μαλλιοτράβηγμα για το τσιγάρο είναι γεγονός και καταγράφηκε στο Ηράκλειο!
Δεν πίστευαν στα μάτια τους, νωρίτερα σήμερα, οι θαμώνες γνωστής καφετέριας στο κέντρο της πόλης, όταν...
μπροστά στα μάτια τους εκτυλίχθηκε θερμότατο επεισόδιο με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες.
Στο αίθριο της καφετέριας, σε διπλανά τραπέζια κάθονταν, στο ένα η μία γυναίκα με το σύζυγο και το παιδί της και στο άλλο η δεύτερη "πρωταγωνίστρια" του επεισοδίου συνοδευόμενη από κάποια άλλη γυναίκα.
Σημείο - κλειδί: στο τραπέζι των γυναικών ήταν ένα αναμμένο τσιγάρο.
Ξαφνικά, η πρώτη γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι της και πλησιάζοντας τη γυναίκα, που απολάμβανε το τσιγάρο της πίνοντας καφέ και συζητώντας, με έντονο ύφος την επέπληξε, υπογραμμίζοντας ότι την ενοχλεί ο καπνός από το τσιγάρο. Άκρως εκνευρισμένη, όπως ήταν, όμως, δεν αρκέστηκε στην επίπληξη, αλλά ... την περιέλουσε με ένα ποτήρι νερό!
Εν ριπή οφθαλμού, η «βρεγμένη» σηκώθηκε και άρπαξε τη γυναίκα από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άγριος καυγάς, ο οποίος έληξε ... χωρίς νικήτρια, καθώς τις δύο γυναίκες χώρισαν ... οι σερβιτόροι!

Πηγή: cretalive.gr