Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις για τη σωτηρία του ALTER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ποιός θα αγοράσει τος μετοχές του ALTER;
Πολύ κοντά σε λύση βρίσκεται το αδιέξοδο στο ΑΛΤΕΡ. Σύμφωνα με πληροφορίες το κυπριακών συμφερόντων fund "ΑΡΓΩ" έχει έρθει σε τελική συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν δανειοδοτήσει το σταθμό αλλά και με τους μετόχους του...Η συμφωνία προβλέπει ότι το "ΑΡΓΩ" θα αγοράσει μετοχές του ALTER και θα βάλει ζεστό χρήμα για τις άμεσες ανάγκες του.

Χρήματα θα βάλουν και οι σημερινοί μέτοχοι. Οι τράπεζες θα διευκολύνουν την εταιρία στην αποπληρωμή των δανείων της με το ρητό όρο το πρόγραμμα περικοπής δαπανών που έχει ...
συμφωνηθεί να τηρείται με απόλυτη πιστότητα.

Το πρόγραμμα αυτό προβλέπει περικοπή θέσεων εργασίας και δραστική μείωση όλων των εξόδων ώστε η επιχείρηση να καταστεί βιώσιμη.

Οι λεπτομέριες της συμφωνίας οριστικοποιούνται αυτές τις ώρες και θα γνωστοποιηθούν πρώτα στο χρηματιστήριο και το ΕΣΡ.