Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Α.Μέρκελ: ''Τρία χρόνια δεν φτάνουν για να διορθωθεί η Ελλάδα''





















Μία συνέντευξη που κρύβει πίσω από τις λέξεις πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα για την Ελλάδα έδωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος στην Bild, που θα τη δημοσιεύσει αύριο.

''Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει...
τις συνέπειες των σοβαρών λαθών της οικονομικής της πολιτικής. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε τρία χρόνια'' δήλωσε η κυρία Μέρκελ που με αυτό τον τρόπο σύμφωνα με αναλυτές, και ικανοποιεί τη γερμανική κοινή γνώμη αλλά και ''περιγράφει'' την επιμήκυνση.

''Με το να επιμένει κανείς να αποκαταστήσει η Ελλάδα την δημοσιονομική της ισορροπία εντός τριετίας, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δημιουργήσει νέα προβλήματα'', λέει η κυρία η Merkel που στην ίδια συνέντευξη ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ κατηγορηματικά την...
αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά για τη χώρα μας, έχει η αποκωδικοποίηση του μηνύματος της Α.Μέρκελ ότι : ''η όποια βοήθεια σε επίπεδο ευρωζώνης για τα υπερχρεωμένα κράτη θα πρέπει να αποφασιστεί ομόφωνα, επιφυλασσόμενη του δικαιώματος της Γερμανίας να ασκήσει βέτο''.