Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στους αστυνομικούς
















Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στους νεαρούς αστυνομικούς, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, κατά τη συμπλοκή τους με κακοποιούς στο Ρέντη.

Η Κηδεία τους 23χρονου Ι. Ευαγγελινέλη, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Περιστερίου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σχημάτισαν πομπή μέχρι το ναό.

Στεφάνι έστειλαν ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων, ενώ το "παρών" έδωσαν ο ...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Περιστερίου.

Η κηδεία του 22χρονου Γ. Σκυλογιάννη τελέστηκε στον...
Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα. Πλήθος κόσμου, συγγενείς, συνάδελφοι και πολίτες κατέκλυσαν το νεκροταφείο.

Στην κηδεία του Γ.Σκυλογιάννη παρέστη ο γγ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Γ.Τασούλας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ.Οικονόμου.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, μετά από εντολή του αρχηγού

http://www.enimerwsi.com/2011/03/blog-post_7548.html