Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Βγήκαμε στο χώρο με πολλούς επιθετικούς και νικήσαμε»



«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Εμείς καταφέραμε να αντέξουμε στην πίεση του Άρη, που όμως δεν είχε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Έγινε η φάση με το δοκάρι του Κόκε και μετά πιεστήκαμε πάρα πολύ, δεν είχαμε τη δυνατότητα να βγούμε στην κόντρα και να βγάλουμε παραπάνω παίκτες, περιοριστήκαμε σε παθητικό παιχνίδι λόγω της πίεσης που μας άσκησε ο Αρης», δήλωσε μετά τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Γιώργος Παράσχος και πρόσθεσε:


«Εμείς μετά το 75’ αρχίσαμε να βγαίνουμε περισσότερο στους χώρους που δημιουργήθηκαν, βάλαμε περισσότερους επιθετικούς στο γήπεδο και θέλαμε να κάνουμε αυτό που ακριβώς που πετύχαμε να βάλουμε ένα γκολ. Καταφέραμε να το κάνουμε και με αυτό το πολύτιμο γκολ, πήραμε τη νίκη. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον Άρη και να βρει το δρόμο του».
Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής μπορεί να ελπίζει και σε κάτι παραπάνω από την παραμονή, σχολίασε: «Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας, είναι πάρα πολύ δύσκολος και θα είναι εξαιρετικά απίθανο να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Από εμάς αυτή τη στιγμή λείπει πολύ ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Να κάνουμε μια νίκη σε ένα από τα παιχνίδια που ακολουθούν στο γήπεδο μας, αυτός είναι τώρα ο στόχος για να είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση στη συνέχεια».
Τέλος, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε και για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Παρόλο που έχουμε πάρα πολλές απουσίες θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι. Έχουμε μεγάλα προβλήματα με τις κίτρινες κάρτες, είχαμε ήδη τρεις παίκτες που ήταν απόντες με τον Παναθηναϊκό λόγω τιμωρίας, θα πρέπει να δούμε πως θα το διαχειριστούμε το θέμα αυτό».

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11428:l-r&catid=152:iraklis&Itemid=123