Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τουρίστρια παρέδωσε στην αστυνομία χαρτοφύλακα με 30.000 ευρώ!

Χαρτοφύλακα με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ μάζεψε από τον δρόμο και στην συνέχεια παρέδωσε στην Αστυνομία 59χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στην...

Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας. Η τουρίστρια, βγαίνοντας από κατάστημα το απόγευμα της Τρίτης, είδε στην άκρη του δρόμου τον χαρτοφύλακα και δεν πίστευε στα μάτια της, όταν αντίκρισε το περιεχόμενο.

Όπως όλα δείχνουν, δεν χρειάστηκε καθόλου να το σκεφτεί και αμέσως τον παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Εκτός των χρημάτων, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στον χαρτοφύλακα βιβλιάρια καταθέσεων και προσωπικά έγγραφα, τα οποία τους οδήγησαν στον κάτοχο της τσάντας, ο οποίος έφτασε αναστατωμένος στην αστυνομία. Πρόκειται για υπάλληλο επιχείρησης, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προορίζονταν για μισθούς εργαζομένων.