Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το μυστικό 48ωρο της Deutsche Telekom στην Αθήνα

Ένα ταξίδι – αστραπή με πολλές ερμηνείες και συμβολισμούς έκανε στην Αθήνα η αφρόκρεμα της Deutsche Telekom, την ώρα που...
θεωρείται απλά θέμα χρόνου η πώληση της πλήρους συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου στον ΟΤΕ.

Σύσσωμο το ΔΣ του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου υπό τον κ. Ρενέ Όμπερμαν, αλλά και το supervisory board που απαρτίζεται από 20 άτομα, καθώς και οι ακόλουθοί τους, έφτασαν την περασμένη Τρίτη στη χώρα μας.

Αν και κάθε χρόνο η DT επισκέπτεται μια από τις χώρες όπου έχει επενδύσει, και στο διάστημα αυτό, γίνεται συνεδρίαση του ΔΣ και ενημερώνονται οι επιτελείς της για την συγκεκριμένη αγορά, την θυγατρική εταιρεία του ομίλου και την πορεία της, η επιλογή του ΟΤΕ για εφέτος και σε αυτή τη συγκυρία, μόνο τυχαία δεν θεωρείται και δίνει ένα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση: «είμαστε εδώ, αλλά...».

Οι Γερμανοί έμειναν στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη (πρόλαβαν να επισκεφθούν και το νέο μουσείο της Ακρόπολης) και είχαν επαφές με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, τους παρουσίασε τον όμιλο ΟΤΕ, εξέθεσε τα προβλήματα, αλλά και τους στόχους για την επένδυση της DT στην Ελλάδα.