Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Γαμπρός ο Φερνάντεζ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο πρώην πορτιέρο του Ηρακλη Ντάνι Φερνάντεζ  παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του και βάφτισε την οχτώ μηνών κόρη του.

Σε διπλό μυστήριο προχώρησε ο Ντάντι Φερνάντες με την εκλεκτή της καρδιάς του, Τόρι Κρίστιν Εσάιασεν. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή  παντρεύτηκε την Νορβηγίδα σύζυγό του με θρησκευτικό γάμο (οι δυο τους είχαν προχωρήσει σε πολιτικό γάμο από την εποχή που ο Φερνάντες ήταν στην Μπόχουμ), ενώ βάφτισαν και το οχτώ μηνών κοριτσάκι τους δίνοντας της το όνομα Βίντα (σημαίνει στα ελληνικά Ζωή) Ντανιέλα. Ο γάμος και η βάφτιση που προηγήθηκε και είχαν χρονική διαφορά 30 λεπτών, έγιναν στο Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.