Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πυρομανής βάζει φωτιά σε κάδους στην Κομοτηνή

Τον μπελά τους έχουν βρει οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες στην Κομοτηνή, εξ αιτίας της δράσης ενός άγνωστου που βάζει φωτιά στους κάδους απορριμμάτων της πόλης! Μάλιστα, το «έργο» του θεωρήθηκε αρχικά ότι ήταν δουλειά αντιεξουσιαστών.

Αυτό συνέβη γιατί...

ο πρώτος κάδος που πυρπολήθηκε βρισκόταν απέναντι από το πατρικό του βουλευτή και πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη! Ωστόσο, την ίδια κιόλας ημέρα, ο άγνωστος εμπρηστής έβαλε φωτιά σε άλλους έξι κάδους σε κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της πόλης, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς!

Αν και η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό μέχρι στιγμής, ερευνά την υπόθεση κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε συνεργασία με την Πυροσβεστική. Μάλιστα, έχουν αυξήσει τις περιπολίες τους σε όλη την Κομοτηνή, προσπαθώντας να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τον δράστη ο οποίος κατά τα φαινόμενα είναι κοινός πυρομανής.