Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αναζητώντας τον αντί-Σαμαρά

Το αγωνιστικό πλάνο που σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος Στην αναζήτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Σαμαρά στο ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Γεωργία, την Τρίτη (11/10), στρέφεται ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε δύο παίκτες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Παναγιώτη Κονέ και τον Γιώργο Φωτάκη. Πιλάβιος και Τοροσίδης έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πριν αναχωρήσει για την Τιφλίδα.

Το πρόγραμμα είχε διάρκεια μιας ώρας και είκοσι λεπτών. Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα των στημένων. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως και τα δύο γκολ της Εθνικής κόντρα στην Κροατία προήλθαν από στημένες φάσεις και ο Πορτογάλος δουλεύει αρκετά πάνω σ’ αυτές.

Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Φωτάκης είχαν αναλάβει τον ρόλο των εκτελεστών, έχοντας απέναντι τους τον Χιώτη. Αργότερα, χωρίστηκαν σε δύο ομάδα και έπαιξαν «κορόιδο» ενώ αμέσως μετά έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Σάντος μπέρδεψε τις ομάδες αφού στην μία είχε βάλει τους Τζόρβα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Πέτσο, Κονέ, Χαριστέα, Αθανασιάδη και Γκέκα ενώ στην άλλη ομάδα είχε τοποθετήσει τους Χιώτη, Μαλεζά, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τζιόλη, Μάκο, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη και τον μεταφραστή του, Μανιάτογλου, έτσι ώστε να συμπληρωθούν οι ομάδες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο που σκέφτεται ο Σάντος, στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας θα παρατάξει τους Βύντρα και Σπυρόπουλο αντίστοιχα. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος επιστρέφει από την τιμωρία του και θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αβράαμ, μαζί με τονβ Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στα χαφ, Κατσουράνης, Καραγκούνης και εκτός απροόπτου ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι η τριάδα. Μπορεί ο Έλληνας μέσος της Σανταντέρ να μην τα πήγε καλά στο προχθεσινό αγώνα αλλά ο Φερνάντο Σάντος τον εμπιστεύεται.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας, στα δεξιά του ο Σαλπιγγίδης ενώ στα αριστερά του θα βρεθεί ή ο Κονέ ή ο Φωτάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σάντος είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλίας με τον Σπυρόπουλο και τον Καραγκούνη που είχε θέμα σχετικά με την εκτέλεση των φάουλ.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στον Άγιο Κοσμά για να αποχαιρετήσει την Εθνική και να ευχηθεί στους συμπαίκτες του καλή επιτυχία για το ματς με αντίπαλο την Γεωργία.

Πηγή: sport-fm.gr