Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άνδρες και γρήγορη εκσπερμάτιση

Όλο και περισσότεροι άνδρες στην εποχή μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της γρήγορης εκσπερμάτισης. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποιες είναι οι σκέψεις αυτών των ανδρών κατά την ερωτική πράξη; Πολλοί πιστεύουν πως ...
οι άνδρες με γρήγορη εκσπερμάτιση εστιάζουν υπερβολικά στην προσωπική τους ηδονή, αδιαφορώντας για την ευχαρίστηση της γυναίκας.
Ωστόσο μελέτη που συνέκρινε άνδρες με γρήγορη εκσπερμάτιση και άνδρες χωρίς το αντίστοιχο πρόβλημα, δίνει την ακριβώς αντίθετη εικόνα. Οι άνδρες με πρόβλημα εστίαζαν την προσοχή τους στο να μπορέσουν να ελέγξουν την εκσπερμάτιση στο φόβο μια πιθανής αποτυχίας, στην ανησυχία για διατήρηση της στύσης και για τη μη ικανοποίηση της συντρόφου. Αντίθετα, οι άνδρες χωρίς πρόβλημα εστίαζαν σε σκέψεις που δημιουργούσαν διέγερση και ευχαρίστηση.
Οι σκέψεις αποτυχίας όχι μόνο μειώνουν την ευχαρίστηση, αλλά συντηρούν ή επιδεινώνουν το πρόβλημα της εκσπερμάτισης. Πάντως σύμφωνα με την ίδια μελέτη, σε ζευγάρια που ο άνδρας δήλωσε ότι εκσπερματίζει γρήγορα, μόνο το 45% των γυναικών πίστευε πως υπήρχε πρόβλημα. Ωστόσο, όταν ερωτήθηκαν οι συγκεκριμένες γυναίκες, μόνο οι μισές δήλωσαν πως αισθάνονται δυσαρέσκεια.
Φαίνεται, λοιπόν, πως συχνά οι άνδρες υπερεκτιμούν την ενόχληση των γυναικών και ίσως αυτό να αυξάνει το άγχος τους. Είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις:
- Να υπάρξει ειλικρινής επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι.
- Οι σεξουαλικές πρακτικές να μην περιορίζονται στη διείσδυση.
- Να απευθυνθεί το ζευγάρι σε ειδικούς για θεραπεία.

http://www.newsbomb.gr/sex/story/52915/andres-kai-grhgorh-ekspermatish