Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θύμα απαγωγής έπεσε γνωστός καρδιολόγος

Ελεύθερος αφέθηκε τη Δευτέρα γνωστός καρδιολόγος που έπεσε θύμα απαγωγής από το κτήμα της οικογένειάς του στη Σταμάτα Αττικής. Οι δράστες ζητούσαν...

δύο εκατομμύρια ευρώ για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, άγνωστοι απήγαγαν τον γιατρό, ο οποίος είναι 67 ετών και έχει ασκήσει την ιατρική σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας το απόγευμα της Κυριακής και ζητούσαν λύτρα, κατά πληροφορίες, 2.000.000 ευρώ.

Μετά από διαπραγματεύσεις και αφού καταβλήθηκε από την οικογένεια χρηματικό ποσό, που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ο καρδιολόγος αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση, μίλησαν ήδη με τον απαχθέντα και έχει ξεκινήσει προανάκριση προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.