Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

''Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση"

Με τίτλο «Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση» η εφημερίδα της Βαρκελώνης «La Vanguardia» αναφέρει ότι λόγω του χρέους της Ελλάδας το ΟΑΚΑ, αλλά και τα περισσότερα Ολυμπιακά Ακίνητα θα βγουν στο σφυρί.Όπως αναφέρει...

«Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται, μεταξύ άλλων, τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Αγώνων του 2004. Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση».

Στη σχετική λίστα βρίσκονται ακόμα το Αχίλλειον στην Κέρκυρα, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, εκτάσεις σε νησιά, όπως είναι το Πρασονήσι στη Ρόδο και η περιοχή στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.