Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Δικαστήριο της επέτρεψε να αυνανίζεται εν ώρα εργασίας!

Και την δουλειά της θα κάνει, και την… δουλειά της θα κάνει!

Ο λόγος για την Ana Catarina Bezerra Silvares, η οποία...
έφτασε μέχρι τα δικαστήρια για να εξασφαλίσει το δικαίωμά να αυνανίζεται στον χώρο εργασίας της.
Η 36χρονη βραζιλιάνα πάσχει από το σύνδρομο «οργασμικός καταναγκασμός» και πρέπει να φτάνει σε οργασμό κάθε δύο ώρες, για να μην καταλαμβάνεται από στρες και πόνο.

15 λεπτά ανά δύο ώρες θα έχει στη διάθεσή της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου!

Επιπλέον, μπορεί να βλέπει ταινίες πορνό στην οθόνη του υπολογιστή της κατά τη διάρκεια της εργασίας της! Αν μη τι άλλο, το δικαστήριο της έδωσε πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπόλοιπων εργαζόμενων μια και η… κακόμοιρη γυναίκα, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο παρελθόν.

Σε πολλές επιχειρήσεις απολύθηκε λόγω του ευαίσθητου προβλήματός της και σε άλλες έπεφτε θύμα έντονου… φλερτ, μια και οι άνδρες που εργάζονταν μαζί της, την έβλεπαν σαν… ξερολούκουμο!

Η Ana τώρα αισθάνεται πανευτυχής, αφού πέτυχε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Στο παρελθόν, η γυναίκα έφτανε σε σημείο να αυνανίζεται έως και 40 φορές την ημέρα. Μετά την ιατρική βοήθεια και την χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων, η Ana κατάφερε να μειώσει την επιθυμία για οργασμό στις 18 φορές την ημέρα. Η Βραζιλιάνα έχει και τρία παιδιά που τόσο καιρό, ταλαιπωρούνταν, αφού η μαμά τους δεν δούλευε λόγω «προβλήματος».