Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κατασκοπεύει το μέλλον του!

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και μετά το τέλος των πλέι οφ ο Φερέιρα, ο Δώνης όμως...
ήδη έχει αρχίσει να μελετά τους «πράσινους»
Στην πραγματικότητα έχει αρχίσει να κατασκοπεύει το ίδιο το μέλλον του. Οι πιθανότητες παραμονή τους Πορτογάλου στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού είναι λίγες. Τόσο λίγες που ο Γιώργος Δώνης ήδη έχει αρχίσει και βλέπει παιχνίδια του «τριφυλλιού» σε DVD από το προηγούμενο διάστημα και, φυσικά, αυτά που δίνει τώρα στα πλέι οφ.
Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος στα αγωνιστικά θέματα του Παναθηναϊκού, να έχει σχηματίσει άποψη για το ρόστερ αλλά και για τις ελλείψεις, όσο και τις αδυναμίες που υπάρχουν. Κι όλα αυτά προκειμένου να είναι έτοιμος να καταθέσει προτάσεις για τις αλλαγές που θέλει στον Παναθηναϊκό, αν οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστευτούν την τύχη της ομάδας στα χέρια του. Άλλωστε, ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς του με τους «πράσινους», ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει εμπιστευτεί τα παιδιά του στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Η περίπτωσή του, άλλωστε, έχει προκριθεί από την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει χωρίς αντίπαλο. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τα γούστα του τεχνικού διευθυντή που θα συνεργαστεί με την ομάδα. Ο Δώνης πάντως δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη του και το τελευταίο διάστημα που έχουν φουντώσει τα σενάρια, αποφάσισε να δώσει βαρύτητα στον Παναθηναϊκό και στα παιχνίδια του.

Ο κόουτς του Ατρόμητου θέλει να είναι έτοιμος αν τελικά του δοθεί το χρίσμα. Έμαθε από το σύντομο πέρασμά του στην ΑΕΚ και δε θέλει να κάνει τα ίδια λάθη και κυρίως την τόσο συχνή αλλαγή συστημάτων.