Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πρώτα την ξεγέννησε και μετά της έκλεψε τον άντρα!

Σκάνδαλο με άτακτη μαία…
Βοήθησε να γεννηθεί το πρώτο τους μωρό και λίγο αργότερα γεννήθηκε και η σχέση της με τον…
μπαμπά!
Για μια ακόμα φορά στην πρόσφατη ιστορία του, το Facebook έκανε το «θαύμα» του. Η 34χρονη Ρεμπέκα Λιούις που ήταν η μαία στον τοκετό του πρώτου παιδιού ενός ζευγαριού, έγινε λίγο αργότερα φίλη τους και μέσω του γνωστού διαδικτυακού ιστότοπου. Κάπως έτσι, φιλικά, άρχισε λίγο αργότερα η σχέση της με τον πατέρα του μωρού, Ίαν Μέιλιν.

Η σχέση αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή αφού όταν ο γιος του ζευγαριού έκλεισε τον πέμπτο μήνα ζωής του, ο επίσης άτακτος πατέρας εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία για τα μάτια της Ρεμπέκα. Το πιο δυσάρεστο στην ιστορία βέβαια είναι το ότι η άτυχη σύζυγος, η 33χρονη Σάρα, το έμαθε την Ημέρα της Μητέρας όταν ανακάλυψε ένα ύποπτο μήνυμα στο τηλέφωνο του Ίαν, του ζήτησε εξηγήσεις κι εκείνος αφού τις έδωσε….απλώς έφυγε ζητώντας της να χωρίσουν.

Η μαία, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, αν και κέρδισε τον άνδρα που ερωτεύτηκε ίσως χάσει τη θέση της στο νοσοκομείο. Λίγο μετά την ανακάλυψή της, η απατημένη σύζυγος έκανε επίσημη αναφορά στο νοσοκομείο για το ήθος της Λιούις κι οι ανώτεροί της θα μπορούσαν να την παραπέμψουν ακόμα και σε πειθαρχικό.

Πρόσφατα, η Σάρα Μέιλιν επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Ίαν Μέιλιν και πατέρα του γιου τους Τζέικομπ.