Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Σμηναγού Ηλιάκη (video)

Σαν σήμερα στις 23 Μαΐου 2006 πάνω από το Καρπάθιο Πέλαγος ο ήρωας Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης ενεπλάκη σε κλειστή αερομαχία με τουρκικά F16 που είχαν αναλάβει το ρόλο προστασίας των φωτογραφικών F4 που είχαν σκοπό να φωτογραφήσουν τις εγκαταστάσεις των S-300 πάνω από τη Κρήτη. Στην αερομαχία...

ο ένας εκ των δύο Τούρκων πιλότων του F16 με την άκρη του φτερού του τσακίζει τον θάλαμο του ελληνικού F-16 προκαλώντας ακαριαίο θάνατο στον ήρωα πιλότο μας, αλλά και την αστάθεια του δικού του αεροπλάνου το οποίο αναγκάζεται να εγκαταλείψει και το οποίο δεν εκρήγνυται αλλά καταπέφτει στη θάλασσα σχεδόν ανέπαφο. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την επίσημη εκδοχή, αγνοώντας βέβαια την εμπλοκή ενός ακόμα τουρκικού κατασκοπευτικού Φάντομ που πήρε μέρος στην αερομαχία και καταρρίφθηκε από το δεύτερο πιλότο του ελληνικού f-16. Ο Ηλιάκης θα μείνει για πάντα Αθάνατος στις καρδιές μας, φρουρός του Αιγαίου και της Κρήτης.