Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του μέσα στο δικαστήριο

Σοκ στην κοινωνία της Αχαΐας προκαλεί η είδηση ότι ένας νεαρός άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του μέσα στο Αίγιο, με αποτέλεσμα...
να προκληθεί κομφούζιο στο δικαστικό μέγαρο μέχρι να κινητοποιηθεί η φρουρά και να συλλάβει τον δράστη.
Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι. Ο νεαρός γιος γνωστού καθηγητή από το Αίγιο, βρίσκονταν στα δικαστήρια ως κατηγορούμενος. Ο λόγος; Σύμφωνα με το dete, του είχε υποβάλει μήνυση η πρώην σύντροφός του, επειδή προ ημερών εμφανίστηκε μπροστά της και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Ο νεαρός είναι σε διάσταση μαζί της και σύμφωνα με καταγγελίες την ενοχλούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι συγγενείς της και η ίδια προσπαθούσαν συνεχώς να τον συνετίσουν, όμως το πάθος του ήταν μεγάλο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εξετασθεί και από ψυχίατρο.

Το μεσημέρι επρόκειτο να γίνει το δικαστήριο με αντιδίκους τους δύο πρώην συντρόφους. Ο άνδρας ήταν από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου και η κοπέλα εμφανίστηκε λίγο πριν τις 12.00 μαζί με συγγενείς της. Κάθισαν στο κυλικείο, όμως ο άνδρας χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος βρήκε την ευκαιρία, έβγαλε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε!

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου. Ευτυχώς, τα τραύματα είναι επιπόλαια και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αμέσως προκλήθηκε πανικός. Γρήγορα η φρουρά του δικαστικού μεγάρου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, αφόπλισε τον δράστη, τον συνέλαβε και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω...