Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Καμπανάκι Σάντος εν όψι Μάλτας

Tον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2012.Ο Πορτογάλος τεχνικός...παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Παράλληλα, απέφυγε να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται για τον Ζήση Βρύζα και την επικείμενη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
«Με την αλαζονεία, δεν πας πουθενά. Να μην πιστεύουν οι παίκτες ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Είναι αλήθεια ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με φυσιολογικό τρόπο. Για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Θα πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος θα τα δώσει όλα, δεν θα έχει άγχος, κάτι που είδαμε και στο ματς στη Μάλτα, ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας. Το ίδιο και στο παιχνίδι με τη Γεωργία, η Μάλτα έχασε δύσκολα στο τελευταίο λεπτό. Έχει δείξει τον χαρακτήρα της. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ, τρέχει πολύ, παίζει σφιχτή άμυνα, αλλά έτσι είναι ο τρόπος που παίζει. Χρησιμοποιεί στο επιθετικό κομμάτι τις αντεπιθέσεις. Τους γνωρίζουμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Πρέπει να έχουμε κατοχή της μπάλας, με υπομονή, χωρίς βιασύνη, για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και με αυτόν τον τρόπο να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αν το κάνουμε με οργανωμένο τρόπο, θα μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τις αντεπιθέσεις τους, να κλέβουμε τις μπάλες και να τους πιέζουμε ψηλά, για να τους αναγκάσουμε να κάνουν λάθος, το οποίο -κάποια στιγμή- θα γίνει. Αν τα κάνουμε σωστά, οι πιθανότητες νίκης είναι αυξημένες. Αν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε με τη φανέλα, κάνουμε λάθος» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος

Σχετικά με το άλλο παιχνίδι του ομίλου, είπε: «Θα πρέπει να κερδίσουμε τη Μάλτα. Από τη στιγμή που είμαστε στην πρώτη θέση, εξαρτώμαστε μόνο από τα πόδια μας και τα δικά μας αποτελέσματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Για εμένα, τα άλλα ματς δεν έχουν σημασία».