Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η Πολωνία υποστηρίζει τη βοήθεια προς την Ελλάδα

Την ανάγκη χορήγησης βοήθειας προς την Ελλάδα θα υποστηρίξει η πολωνική κυβέρνηση, που αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. από την 1η Ιουλίου, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, Ντόναλντ Τασκ..."Η πολωνική προεδρία θα εκφράσει με σαφήνεια τη θέση της για την ανάγκη (χορήγησης) βοήθειας στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες", είπε ο Πολωνός πρωθυπουργός. Η βοήθεια αυτή "θα πρέπει να χορηγείται με πιο συγκεκριμένο τρόπο" τόνισε ενώ πρόσθεσε πως "πρέπει να απαντήσουμε με ειλικρίνεια στο ερώτημα αν θέλουμε να σώσουμε την ευρωζώνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή αν θα βάλουμε μπροστά τα εθνικά, εγωιστικά συμφέροντά μας".

Υποσχέθηκε ακόμη πως "κατά τη διάρκεια της πολωνικής προεδρίας οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται γρήγορα και να είναι πιο συγκεκριμένες. Θα υποστηρίξουμε όλες τις αποφάσεις που στηρίζουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενισχύουν την ευρωζώνη".