Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Προσπάθησε να κάψει τη μάνα και τον αδελφό του!

Στο Αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα για να δικαστεί ένας 28χρονος άνδρας που λίγο έλειψε να κάψει ζωντανούς την μητέρα και τον αδερφό του όταν πυρπόλησε το σπίτι τους σε χωριό της... Μαγνησίας. Η οικογενειακή τραγωδία αποφεύχθηκε την ύστατη στιγμή.
 Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στον Ξηρόκαμπο Βόλου, όταν ο δράστης έριξε εύφλεκτο υγρό στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τους δικούς του και έβαλε φωτιά. Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την καταστροφή του σπιτιού, ενώ η μάνα και ο αδελφός του εμπρηστή πρόλαβαν να βγουν εγκαίρως και να σωθούν. Ο δράστης συνελήφθη, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των πυροσβεστών κι έτσι οι λόγοι της πράξης του παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
  
Την πρώτη δασική πυρκαγιά της θερινής περιόδου προκάλεσε στην Καβάλα η αμέλεια ενός 51χρονου κατοίκους της περιοχής του Αμυγδαλεώνα, ο οποίος έκανε εργασίες με την χρήση τροχού. Μια σπίθα ήταν αρκετή για να προκαλέσει πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενο αλσύλλιο. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση έντεκα πυροσβεστικών οχημάτων, η φωτιά σβήστηκε τρεις ώρες αργότερα, αφού όμως αποτέφρωσε 30 στρέμματα θαμνώδους έκτασης και αρκετά πεύκα. Ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Καβάλας