Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΟ θα υποστεί έλεγχο από την ΟΥΕΦΑ

Η ΟΥΕΦΑ θα ελέγξει τις διαδικασίες που ακολούθηκε η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για να δώσει «πράσινο φως» συμμετοχής στις ομάδες. Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο Τζάνι Ινφαντίνο, μετά τη διάρκειας δύο ωρών συνάντηση που είχε με τον ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο κ. Ινφαντίνο τόνισε:... « Το θέμα των αδειοδοτήσεων είναι πολύ σημαντικό. Το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας και ...
εξετάζουμε προσεκτικά τις διαδικασίες που ακολουθεί η ΕΠΟ. Θέλω να συγχαρώ την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της για τη δουλειά που κάνουν σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων. Αυτό σχετίζεται με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Θα ελέγξουμε τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και θα επανέλθουμε με τα συμπεράσματά μας τις επόμενες ημέρες». Ο κ. Μπιτσαξής, υποστήριξε: «Είχαμε μια αναλυτική συζήτηση για το σύστημα των αδειοδοτήσεων , τη βία στα γήπεδα και τις προοπτικές του ποδοσφαίρου. Οι άξονες συνεργασίας είναι σημαντικοί. Η ελληνική πολιτεία στηρίζει το financial fair play».