Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Απαγόρευσαν στην Τζούλια Αλεξανδράτου την έξοδο από την Ελλάδα

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μπορεί να φύγει από την Ελλάδα, τουλάχιστον όχι για τις επόμενες μέρες. Η ίδια βρίσκεται υπό επιτήρηση από...το ΣΔΟΕ γεγονός που της δημιουργεί διάφορα προβλήματα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έτσι η εμφάνισή της σε γνωστό club της Λευκωσίας για να κάνει ένα hot show πήρε αναβολή εξαιτίας της υπόθεσης που εκκρεμεί.
«Η Τζούλια αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και δεν θα μπορέσει αύριο να βρεθεί στην Κύπρο. Η ίδια μας διαβεβαίωσε ότι θα έρθει μέσα στις επόμενες δέκα μέρες», είπε, χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας. Η Τζούλια περιμένει να δει τα θα συμβεί αφού τα σύνορα της Ελλάδος… «φυλακίζουν» την καριέρα της.