Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μόνο νίκη θέλει η Εθνική με τη Μάλτα

Την Μάλτα υποδέχεται απόψε (21.30 – Mega) η Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2012, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που...
θα την καταστήσει οδηγό του ομίλου και κυρίαρχο της τύχης της.

Το δώρο από το Σπλιτ δεν ήρθε. Αν και προηγήθηκε η Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια στις Δαλματικές ακτές της Κροατίας με 1-0, οι παίκτες του Μπίλιτς γύρισαν το ματς σε 2-1 στα τελευταία λεπτά και «στρογγυλοκάθησαν» στην πρώτη θέση του ομίλου όπου συμμετέχει και η Εθνική μας.

Πλέον, η «γαλανόλευκη» έχοντας συμπληρώσει το πρώτο μισό των υποχρεώσεών της με τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες πρέπει να «καθαρίσει» το ματς με τη Μάλτα και να δώσει έμφαση έπειτα στους τέσσερις μεγάλους τελικούς που ακολουθούν.

Προσοχή συνέστησε ο Σάντος

Το γεγονός όμως ότι η Μάλτα είναι αντίπαλος χαμηλής δυναμικότητας δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υποτιμηθεί από τους Έλληνες διεθνείς, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Φερνάντο Σάντος, ενώ το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων – όπου έπρεπε να φτάσουμε στο 94ο λεπτό για να έρθει το γκολ της νίκης – αποδεικνύει ότι η Εθνική μας πρέπει να φτάσει γρήγορα στο γκολ ώστε να αποβάλλει το άγχος.

Για να φτάσει λοιπόν στο «τρίποντο» ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής μας και να μπορεί να… καταστρώνει τα σχέδιά του ενόψει της συνέχειας με μεγαλύτερη αισιοδοξία όντας κι έναν βαθμό μπροστά από τους μεγάλους ανταγωνιστές Κροάτες θα πρέπει πρώτα να «μακιγιάρει» τις ατέλειες της Εθνικής που φανερώνονται με την πληθώρα των απουσιών.

Αλλαγμένη άμυνα κατά τα 4/5

Έτσι, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ, και στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο (στο ντεμπούτο του), Μόρα και Σπυρόπουλο.

Στα άκρα «Φέτφα» και Νίνης

Στη μεσαία γραμμή Κατσουράνης, Καραγκούνης και Τζιόλης θα πάρουν φανέλα βασικού, έχοντας ως αριστερό εξτρέμ το Νίνη και δεξί το Φετφατζίδη που πιθανότατα να εναλλάσσουν και ρόλους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τέλος, μόνος προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης που φαίνεται πως προτιμάται από τον Μήτρογλου που θα βοηθήσει μάλλον ως αλλαγή.

Πρέπει να πάει ο κόσμος στο γήπεδο

Για να φτάσουν πάντως στη νίκη οι παίκτες του Σάντος θέλουν να έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου για αυτό και έστειλαν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί δίπλα τους και να στηρίξει την προσπάθεια. Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα στο «Καραϊσκάκη» είναι 10 και 20 ευρώ, ενώ οι Έλληνες διεθνείς υπόσχονται να προσπαθήσουν για το καλύτερο θέαμα και τα πολλά γκολ, μια και… προσφέρεται ο αντίπαλος.