Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Έκοβαν εισιτήρια για τρένο που δεν έφυγε!!!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι Λαμιώτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το πρωί από Αθήνα με την τοπική αμαξοστοιχία για Λιανοκλάδι, ότι το δρομολόγιο ακυρώθηκε. Κρατώντας τα εισιτήρια στα χέρια τρία λεπτά πριν την αναχώρηση του τρένου άκουγαν από τα μεγάφωνα του σταθμού Λαρίσης στην Αθήνα ότι το έκτακτο δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί...
Και σαν να μην έφτανε η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής χωρίς αιτιολογία, αναγκάστηκαν να περιμένουν μια ώρα το Ιντερσίτι πληρώνοντας πιο ακριβό εισιτήριο.

Φοιτητής που επικοινώνησε με το Star μας πληροφόρησε ότι έκοψε εισιτήριο 6,60 για να ταξιδέψει με το έκτακτο δρομολόγιο που πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή και μετά αναγκάστηκε να πληρώσει 14,50 ευρώ για την αμαξοστοιχία Ιντερσίτι.

Το δρομολόγιο ακυρώθηκε και κανείς δεν ξέρει γιατί!!!!!!