Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Δυο καναντέρ και ένα ελικόπτερο για τη Σάμο

Ενισχύονται τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης στη Σάμο για την προστασία των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού και των γύρω νησιών, στο πλαίσιο της...
αντιπυρικής περιόδου.
Συγκεκριμένα, αναμένεται άμεσα να προστεθούν στο υφιστάμενο πτητικό δυναμικό του νησιού δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Μάλιστα, για την εξασφάλιση της μόνιμης εγκατάστασης των πτητικών δυνάμεων στη Σάμο, σχεδιάζεται να τοποθετηθούν στην περιοχή του αεροδρομίου μεταλλικές δεξαμενές καυσίμων, ο σκελετός των οποίων έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται.

«Μια απερισκεψία μπορεί να φέρει καταστροφικά αποτελέσματα. Οι πολίτες όταν βλέπουν κάτι ύποπτο και επικίνδυνο, ακόμα και αν έχουν την παραμικρή υποψία, να μας καλούν στο 199 για να μας δίνουν στοιχεία και εμείς θα το ελέγχουμε» δηλώνει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Χαράλαμπος Αφάλης.