Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Kαταδίωξη στους δρόμους της Άρτας!

Aστυνομικοί εντόπισαν ένα μικρό φορτηγό με Βουλγαρικές πινακίδες και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης ο οδηγός του φορτηγού δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και
ακολούθησε καταδίωξη στην πόλη. Σε κάποιο σημείο ο οδηγός του μείωσε ταχύτητα και μαζί με τον συνοδηγό του, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας...
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνοδηγό, ο οποίος είναι αλλοδαπός Ασιατικής καταγωγής, ενώ ο οδηγός διέφυγε και αναζητείται. Στο φορτηγό επέβαιναν συνολικά 27 αλλοδαποί Ασιατικής καταγωγής, εκ των οποίων οι δεκατρείς κατείχαν εμπρόθεσμα Υπηρεσιακά Σημειώματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από την Αθήνα με προορισμό την Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας, έναντι χρηματικής αμοιβής 3.000 ευρώ ο καθένας. Ο διακινητής και οι 14 λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Άρτας, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε.