Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στον «αέρα» η έναρξη του πρωταθλήματος

«Είναι θέμα της Σούπερ Λίγκας», λέει ο Π. Γερουλάνος «Σκοπός μας δεν είναι να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο, αλλά να το εξυγιάνουμε» δηλώνει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, μετά την αποβολή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από τη Σούπερ Λίγκα.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κατέστησε σαφές ότι εάν υπάρξουν νέα στοιχεία και για άλλες ομάδες εν μέσω του πρωταθλήματος τότε και εκείνες θα αποβληθούν από τη Σούπερ Λίγκα ανεξαρτήτως του μεγέθους τους.

Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι πάντως στον αέρα και ο υπουργός εξήγησε πως είναι θέμα της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν είναι σίγουρο το τι θα γίνει, αλλά δεν θα το αποφασίσουμε εμείς. Το αν και πώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι θέμα της Σούπερ Λίγκας. Το ποιοι θα λάβουν μέρος, είναι θέμα της ΕΠΟ. Αυτοί θα αποφασίσουν αν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν. Η Πολιτεία παρακολουθεί και παίρνει τις αποφάσεις της. Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν αποτελεί άφεση αμαρτιών για όσα έχουν γίνει», είπε.

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν αποφάσισε να υποβιβάσει ομάδες. Είναι υποχρεωμένη να δει αν πληρούν κάποια κριτήρια. Ήταν μία φυσική απόφαση», διευκρίνισε ο υπουργός.

Ο κ. Γερουλάνος δεν κάλυψε τον γγ. Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για τις δηλώσεις του ότι η ποινή της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα δεν είναι χάδι. «Απλώς εξέφρασε τις δικές του απόψεις, καταλαβαίνω ότι μπορούν να υπάρξουν διαφωνίες» ανέφερε.

«Δεν υποβιβάζει μία ομάδα η Δικαιοσύνη, αλλά οι παράγοντες της, δεν πρέπει να είμαστε προσκολλημένοι στο μικρό μας κόσμο», επισήμανε επικαλούμενος και την ποινή της UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου.

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/218704/ston-aera-i-enarxi-tou-protathlimatos/