Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πετάει εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό Βόλου η UEFA


Δε θα περιμένει τη δικαστική απόφαση

Στην απόφαση να προχωρήσει στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League κατέληξε η UEFA. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θεωρεί πως τα στοιχεία βάσει των οποίων έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως σε υποβιβασμό η ομάδα της Μαγνησίας είναι επαρκή για να αποφασίσει την αποβολή της από τις διοργανώσεις της και δεν θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League θα πάρει η Ντιφερντάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Μάλιστα η απόφαση της UEFA δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.

Πηγή: sport-fm.gr