Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Κόλαση» μεταξύ Κούγια και αθλητικού δικαστή!


Σε άγρια προσωπική κόντρα με τον Αλέξη Κούγια μετατράπηκε η παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ του αναπληρωτή προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, Ευάγγελου Κατσή, που εξέδωσε την καταδικαστική απόφαση για την Παναχαϊκή. Απίστευτος διάλογος και αδιανόητοι χαρακτηρισμοί, με τον Αλέξη Κούγια να αποχωρεί και τον κ. Κατσή να προαναγγέλλει την παραίτηση του!
Χωρίς πολλά λόγια και σχόλια, διαβάστε τον απείρου κάλλους διάλογο Κατσή-Κούγια που εκτυλίχθηκε στον τηλεοπτικό «αέρα»:

Κατσής: Θέλω να ρωτήσω τον κ. Κούγια αν στα τέσσερα χρόνια που είμαι αναπληρωτής, έκανε ποτέ μια επώνυμη καταγγελία και δεν επιλήφθηκα.

Κούγιας: Όχι. Τέσσερα χρόνια ακούσατε εσείς κάτι για στημένα παιχνίδια; Κάνατε ποτέ μια πειθαρχική δίωξη εκτός φύλλου αγώνος; Αυτεπάγγελτη, σαν την παράνομη που κάνατε στην Παναχαϊκή;

Κατσής: Δεν έγινε ποτέ καταγγελία. Με εσάς είχα δύο επώνυμες καταγγελίες (σ.σ. μετά είπε για δημοσιεύματα και όχι καταγγελία). Δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Για πρώτη φορά γενικός αρχηγός αυτοκαταγγέλλεται και ομολογεί απόπειρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο.

Κούγιας: Θα σας πω εγώ άλλη μία. Για τη δωροδοκία στο Τρίκαλα-Λεβαδειακός, μόνο που κάνατε δίωξη μετά από έξι μήνες. Γιατί; Ντροπή σας για αυτά που κάνατε. Για την Παναχαϊκή γιατί λάβατε υπόψη παράνομο συνομιλία;

Κατσής: Δεν έλαβα υπόψη τη συνομιλία. Το δημοσίευμα που αφορά τη συνομιλία έλαβα υπόψη. Δεν άκουσα κάποια κασέτα. Μόνο τα δημοσιεύματα.

Κούγιας: Φυλακή πρέπει να πας. Παλιάνθρωποι. Στιγματίσατε τη ζωή μου. Στημένοι είστε. Δικάζει η κουμπάρα του Κομπότη και η ασκούμενη δικηγόρος του δικηγόρου του Κομπότη.

Κατσής: Δεν ξέρω τίποτα για τις κουμπαριές που αναφέρεται ο κ. Κούγιας.

Κούγιας: Σας έβαλαν εκεί τα λαμόγια και οι κακοποιοί. Θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Κατσής (αφού ενημερώνεται ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει έφεση υπέρ της Παναχαϊκής): Δικαίωμα του εισαγγελέα να ασκήσει έφεση. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Τον συμβουλεύτηκα αν θα πάρει όλες τις διώξεις για τα στημένα πάνω του. Μου είπε ότι όλες θα τις κάνει εκείνος.

Κούγιας: Κάνε μου μια μήνυση γι’ αυτά που σου λέω ρε.

Κατσής: Αυτά θα γίνουν στον καιρό τους. Είστε ψεύτης.

Κούγιας: Πείτε δημοσίως ποιος σας πρότεινε για αθλητικό δικαστή.

Κατσής: Ο Πέτρος Θεοδωρίδης με πρότεινε. Δεν έχω κάτι να κρύψω.

Κούγιας: Ο Θεοδωρίδης ε; Αν υποβιβάσετε τον Λεβαδειακό σώζεται ή όχι ο Πανσερραϊκός;

Κατσής: Η Λάρισα σώζεται. Τη Δόξα την αθώωσα και δεν ανεβαίνει ο Πανσερραϊκός.

Κούγιας: Μέχρι να πεθάνω θα είμαστε στα δικαστήρια.

Κατσής: Τον Λεβαδειακό εσείς προσπαθήσατε να τον αθωώσετε, όχι εγώ. Τα καλύτερα είπατε για τον κ. Κομπότη. Ξαφνικά ξεχάσατε αυτά που λέγατε παλιά για Λεβαδειακό και Αστέρα ότι ανέβαιναν σαν τρένο τις κατηγορίες.

Κούγιας: Τα ίδια λέω πάντα. Υποχείρια αυτών που σας έβαλαν είστε.

Κατσής: Δεν θέλω να σας χαρακτηρίσω. Δεν υπάρχει ούτε μία απόφαση μου που να αμφισβητήθηκε έστω και λίγο.

Κούγιας: Πείτε μου γιατί γράψατε στο σκεπτικό σας ότι το τελευταίο παιχνίδι της Παναχαϊκής ήταν στα Χανιά ενώ ήταν εντός έδρας;

Κατσής: Μπορεί να έκανα λάθος. Δωροδοκήσατε κύριε Κούγια. Ένας δωροδόκος είστε.

Κούγιας: Επιτέλους βγήκες στην τηλεόραση και σε καταλάβαμε όλοι ποιος είσαι.

Στο σημείο εκείνο ο κ. Κατσής κλείνει το τηλέφωνο. Δευτερόλεπτα αργότερα, ζητεί να παρέμβει τηλεφωνικά ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος. Το γεγονός αυτό προκαλεί την ξαφνική αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από το στούντιο, λέγοντας πως το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως θα φύγει νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων.

Όταν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποχώρησε, ο Ευάγγελος Κατσής προέβη σε νέα παρέμβαση στην εκπομπή, όπου αυτή τη φορά προανήγγειλε την παραίτηση του από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της Football League. Παράλληλα, όμως, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν σαν εισαγγελέας, του είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του (κάτι που έχει κατήγγειλε πρόσφατα ο Αλέξης Κούγιας).

«Σκέφτομαι πλέον να παραιτηθώ. Δεν έχω μάθει να είμαι ισόβιος πουθενά. Δεν έδωσα ποτέ αφορμή για σχόλια. Μου ασκήθηκε κάποτε πειθαρχική δίωξη γιατί έκαναν τη δουλειά μου και κατηγόρησα επώνυμους στη Θεσσαλονίκη. Αύριο θα βγάλω τις αποφάσεις και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω».

Πηγή: sport-fm.gr