Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μαχαίρωσαν την πρώην σύζυγο του βουλευτή Θ. Νάκου


Εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείου Βόλου, νοσηλεύεται η πρώην σύζυγος του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Νάκου, η οποία δέχτηκε τα ξημερώματα επίθεση από άγνωστο έξω από το σπίτι της, στο  Βόλο.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, o δράστης την τραυμάτισε με μαχαίρι ή κατσαβίδι στην κοιλιακή χώρα, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού της, επί της οδού Πλαστήρα, στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου.

Η γυναίκα άρχισε πανικόβλητα να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο δράστης δεν της άρπαξε την τσάντα κάτι που κάνει την Ασφάλεια να στρέφει τις έρευνές της ακόμα και στο ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν η εγκληματική ενέργεια.

Η κυρία Νάκου, μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.




http://www.newsbeast.gr/society/arthro/249971/mahairosan-tin-proin-suzugo-tou-vouleuti-th-nakou/