Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»


Ως το φαβορί για τη νίκη στην τρίτη αγωνιστική του Europa League, έχρισε τον ΠΑΟΚ ο Μάικλ Ο’ Νιλ. Ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι μία ομάδα με εμπειρία για το λόγο δεν πρόκειται να την επηρεάσουν οι απουσίες που έχει, ενώ είπε πως οι παίκτες του είναι διατεθειμένοι να δυσκολέψουν όσο μπορούν τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικλ Ο’ Νιλ

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του στο παιχνίδι: «Ο Γκρεγκ Σάιβς θα είναι εντάξει, θα μπορέσει να παίξει. Ο Γκάρι Ο’ Νιλ δεν θα μπορέσει να παίξει κι αυτό είναι μια απογοήτευση για όλους μας. Έχουμε επιλογές στην επίθεση για να τον αντικαταστήσουμε».

Για την εμπειρία της Ευρώπης: «Η εμπειρία του Europa League είναι φανταστική για μας, για όλους μας. Για τους παίκτες, τον προπονητή και τους οπαδούς. Και στο Βελιγράδι και στην Εσθονία, και με Γιουβέντους, και με την Κοπεγχάγη, παίξαμε καλά, έπαιξαν πολλοί παίκτες που θα παίξουν και αύριο. Ήμασταν και είμαστε αουτσάιντερ, ο ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία, είναι το φαβορί, αλλά για μας θα είναι μια απόλαυση».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος να δει από τη Σάμροκ: «Αύριο θα παίξουμε όπως πάντα, με πειθαρχία, αμυντικά, με συμπαγή άμυνα, να μπορέσουμε να βγούμε στην αντεπίθεση, με μαχητικό πνεύμα, όπως όλες οι ομάδες της Ιρλανδίας. Όπου κι αν παίξαμε στην Ευρώπη, όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για μας. Έχουμε και τεχνίτες παίκτες, θα προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε και να κάνουμε -όσο πιο δύσκολο γίνεται- το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ».

Για τις Ρούμπιν και Τότεναμ που αντιμετώπισε η ομάδα του: «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας με την Ρούμπιν, ήταν και δύσκολη η προετοιμασία. Παίξαμε πρωτάθλημα Παρασκευή και Δευτέρα και την Πέμπτη παίξαμε με την Ρούμπιν. Είναι πολύ καλή ομάδα, τεχνική, με σπουδαίους παίκτες, καλή κατοχή της μπάλας και επιρροή στο παιχνίδι της από τους λατινοαμερικάνους παίκτες, που έχει. Την Τότεναμ την ξέρουμε καλά, ήταν πιο δυνατή από την ομάδα, που έπαιξε εδώ. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση, προηγηθήκαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ελπίζω αύριο να είναι διαφορετικά και να τα καταφέρουμε».

Για το πώς ήταν η προετοιμασία πριν το παιχνίδι: «Για μας αυτό είναι το 54ο παιχνίδι της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 6 στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες δεν θα είναι τόσο φρέσκοι, αλλά πήραμε ανάσες και έχουμε καλύτερη διάθεση, είμαστε ένα παιχνίδι μακριά από τον τίτλο».

Για το αν οι απουσίες του ΠΑΟΚ ανεβάζουν τις προσδοκίες της Σάμροκ: «Συχνά οι παίκτες που είναι πιθανό να μη παίξουν κάτι συμβαίνει και παίζουν τελικά! Η απουσία του Γκαρσία, αν δεν παίξει, είναι σημαντική, αλλά με την Καρπάτι, την Τότεναμ και την Καζάν, ο ΠΑΟΚ είχε αλλαγές, ο προπονητής του είχε επιλογές. Ο Γκαρσία δεν έπαιζε και στο Καζάν, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε το 2-2. Δεν περιμένω να επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ οι απουσίες».

Για την εντύπωση που έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε το ματς με τον ΟΦΗ, είδαμε και DVD από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Έχει πολύ δυνατό κέντρο, παίζουν στενά, αφήνουν χώρο για να ανεβαίνουν τα φουλ μπακ από δεξιά κι αριστερά, ο Έτο και ο Λίνο. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μοιάζει με το παιχνίδι της Κοπεγχάγης και της Παρτιζάν, με τις σέντρες από τα φουλ μπακ. Δεν θα διαφέρει ο τρόπος, που αντιμετωπίσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια. Με την Τότεναμ ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος, αλλά ακυρώθηκε το πέναλτι, με την Καζάν πήρε ισοπαλία 2-2, Διαβάσαμε πολύ τον αντίπαλο, ξέρουμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: sportfm.gr