Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινάει το Κύπελλο Ελλάδας


Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Μόνο στους ημιτελικούς θα είναι διπλά τα παιχνίδια. Την Κυριακή 6/11 η πρεμιέρα στη Δ’ Εθνική και την προσεχή Πέμπτη η κλήρωση.Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ τη Δευτέρα, αποφασίστηκε πως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, είναι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Η κλήρωση των πρώτων φάσεων αναμένεται να διενεργηθεί την επόμενη Δευτέρα 31/10.

Συνολικά, το φετινό Κύπελλο θα διεξαχθεί σε οκτώ φάσεις, όπως κάθε χρόνο. Ωστόσο, λόγω του ότι έχει καθυστερήσει σημαντικά η έναρξη της φετινής διοργάνωσης, αποφασίστηκε όλα τα παιχνίδια σε όλες τις φάσεις να είναι μονά (νοκ άουτ), με εξαίρεση την ημιτελική φάση όπου θα τα παιχνίδια θα είναι διπλά.

Εξάλλου, η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, θα διενεργηθεί τελικά την προσεχή Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Πηγή: sportfm.gr