Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Στο πόδι» η ΕΛ.ΑΣ. και στην Κρήτη

«Στο πόδι» η ΕΛ.ΑΣ. και στην ΚρήτηΙσχυρή αστυνομική παρουσία σε όλες τις πόλεις Μεγάλος είναι ο φόβος των αστυνομικών αρχών σήμερα για την εκδήλωση διαφόρων μορφών διαμαρτυρίας προς τα πρόσωπα των πολιτικών που
ενδέχεται να εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση και όχι μόνο, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στα Χανιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν διάφορες κινητοποιήσεις πριν την παρέλαση από εργαζόμενους με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο Ηράκλειο, επί ποδός είναι οι αστυνομικές αρχές όπου σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές δυνάμεις θα είναι παρατεταγμένες στο χώρο της παρέλασης για το φόβο επεισοδίων.

Στο Ρέθυμνο, πριν την παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας με πρωτοβουλία των συλλόγων γονέων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ΕΛΜΕΡ στην οποία θα συμμετάσχουν πρωτοβάθμια σωματεία, φορείς και πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μια μαζική πορεία με συμμετοχή τόσο μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, όσο και άλλων πολιτών.

Για το Λασίθι που βρίσκεται υπό Αστυνομικό Κλοιό, λόγω της συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και της παρουσίας του Πρωθυπουργού, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκεται και ο Πρωθυπουργός.

 Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα σωματεία εργαζομένων του Αγίου Νικολάου και θα γίνει την Παρασκευή στις 4.30 το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο, με προσυγκέντρωση στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού προς Βαθύ.

Πηγή: www. flashnewsw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: