Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό της Εθνικής με Ρουμανία στη Γερμανία

Γραπτή πρόταση στη Ρουμανία για την διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα στις 15 Νοεμβρίου έστειλε η ΕΠΟ. Η «γαλανόλευκη» ήταν διατεθειμένη να πάει στο Βουκουρέστι να «δοκιμάσει» τις δυνάμεις της ενόψει του Euro 2012, όμως οι Ρουμάνοι απάντησαν πως δεν επιθυμούν να δώσουν εντός έδρας ματς τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Την ίδια ώρα, ούτε η Εθνική ήθελε το παιχνίδι με τη Ρουμανία να γίνει στην Ελλάδα (στις 11/11 υπάρχει το φιλικό με τη Ρωσία στο Καραϊσκάκη) και πρότεινε η αναμέτρηση να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα της Γερμανίας.

Το σκεπτικό έχει να κάνει με την παρουσία αρκετών Ελλήνων στη χώρα και υπάρχει η ελπίδα πως θα μαζευτεί αρκετός κόσμος, όπως είχε γίνει το 2008 στο φιλικό με την Πορτογαλία στο Ντίσελντορφ. Πλέον η ΕΠΟ περιμένει την απάντηση της Ρουμανίας στη συγκεκριμένη πρόταση.

Πηγή: sportfm.gr