Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από τη σύγκρουση ασθενοφόρου-ταξί

                                                  
Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από τη σύγκρουση ασθενοφόρου-ταξίΕίχε ήδη καταλήξει το κοριτσάκι που μεταφερόταν στο Παίδων
Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται τα τέσσερα άτομα που
τραυματίστηκαν σήμερα, στις 5.30 το πρωί, όταν συγκρούστηκε ασθενοφόρο με ταξί, στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Σούτσου στους Αμπελοκήπους.

Το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε ένα κοριτσάκι δύο ετών που είχε ήδη καταλήξει, ανέβαινε την λεωφόρο Αλεξάνδρας και κατευθυνόταν στο νοσοκομείο Παίδων, έχοντας αναμμένη τη σειρήνα.

Στη διασταύρωση, λόγω της επείγουσας κατάστασης, πιθανότατα πέρασε με κόκκινο, όπως δικαιούται, αλλά ο οδηγός του ταξί, που κατέβαινε έπο την οδό Πανόρμου φαίνεται πως δεν άκουσε τη σειρήνα και δεν σταμάτησε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν τα δύο οχήματα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος συνόδευε το παιδί του και o οδηγός του ταξί.

Όλοι είναι εκτός κινδύνου, ενώ στο Παίδων που διακομίστηκε το μωρό, με άλλο ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επήλθε πριν τη σύγκρουση, μέσα στο πρώτο ασθενοφόρο.


http://www.newsbeast.gr/society/arthro/252145/ektos-kindunou-oi-traumaties-apo-ti-sugrousi-asthenoforou-taxi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: