Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική Νέων


Στην Elite Round του EURO 2012 προκρίθηκε η Εθνική Νέων, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από τη Σλοβακία στον τελευταίο της αγώνα της για τον 10ο προκριματικό όμιλο. Η ελληνική ομάδα είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε το αποτέλεσμα που χάρισε και την πρώτη θέση.

Ηγέτης και σκόρερ (πέτυχε γκολ και στα τρία ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος) ο αρχηγός Γιώργος Κατίδης, ο οποίος σκόραρε στο 49΄, ενώ οι Σλοβάκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Σπίλαρ στο 76΄.
Ο Κροάτης διαιτητής της αναμέτρησης, Άντε Βουσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σταφυλίδη, Φουρλάνο, Κόστρνα, Μαζάν.

Μετά το τέλος του αγώνα, έκανε δηλώσεις ο συνεργάτης του Κώστα Τσάνα, Βασίλης Γεωργόπουλος, και ο διεθνής αμυντικός Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Γεωργόπουλος: «Αυτή η πρόκριση ανήκει αποκλειστικά στα παιδιά. Ανταπεξήλθαν επάξια στις προκλήσεις του ομίλου. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτώνται με προσπάθεια και τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρόκειται για μία ομάδα με μέλλον, καθώς αποτελείται από ποδοσφαιριστές με μεγάλες ικανότητες, σοβαρότητα και θέληση. Πιστεύω πως και φέτος θα αγωνιστούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης».

Μπουγαΐδης: «Η ομάδα άξιζε 100% αυτή την πρόκριση. Οι εμφανίσεις μας και στα τρία ματς ήταν πολύ καλές. Αυτός ήταν και ο στόχος μας, να δώσουμε, δηλαδή, τον καλύτερό μας εαυτό και, από κει και πέρα, ξέραμε πως τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης φάσης, που σίγουρα, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων, θα είναι αυξημένες».

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Σταφυλίδης (81΄ Μπούζας), Μπουγαΐδης, Μπάλας, Φουρλάνος, Κατίδης (55΄ Κουσίδης), Κολοβός, Κασαπάκης, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης, Μπακασέτας (67΄ Καϊμακαμούδης).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Γκάμπρις, Όντρεκ (62΄ Ρούσνακ), Χλάντικ, Άμπρα, Κόστρνα, Ντζούρικ, Σκρανζ, Τούρτσακ (73΄ Σπίλαρ), Ορσούλα, Μαζάν, Βόιτους.

Πηγή: sportrfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: