Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πιάστηκαν με 9,4 κιλά χασίς στην Αργολίδα


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αργους Μυκηναίων Αργολίδας,  ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί μετέφεραν ναρκωτικά με ταξί.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργους μαζί με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε ταξί, που οδηγούσε ο 45χρονος, στο οποίο επέβαινε και ο 25χρονος. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν κρυμμένες στο πορτμπαγκάζ 9 συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 9.369 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια των ερευνών, στο σπίτι του 25χρονου στο Αργος, βρέθηκε και συνελήφθη ακόμα ένας 21χρονος αλλοδαπός, Αλβανός υπήκοος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου για κατοχή, μεταφορά, απόκρυψη και εμπορία ναρκωτικών.

Το ταξί κατασχέθηκε ως μέσω μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/260572/piastikan-me-94-kila-hasis-stin-argolida/

Δεν υπάρχουν σχόλια: