Tο παρόν site δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει άλλα ούτε εκμεταλλεύεται τις οπτικοακουστικές εκπομπές που φιλοξενεί τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στις εταιρίες παραγωγής και στα κανάλια της κάθε εκπομπής. Οι υπηρεσίες του παρόντος blog είναι καθαρά ενημερωτικού και πληροφοριακού χαρακτήρα και παρέχονται δωρεάν καθώς πρόκειται για blog μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Βλέπει» Πρόμπιερζ ο Άρης


Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι μεταξύ των προπονητών που έχουν προκριθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Ο 39χρονος προπονητής, που είχε αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς την περασμένη περίοδο ως τεχνικός της Γιαγκελόνια, βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με τους «κίτρινους» και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Ο Πολωνός προπονητής μετά από μία τριετία στη Γιαγκελόνια εργάζεται πλέον στην LKS Λοτζ (είναι ενδέκατη με 14 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές στο πολωνικό πρωτάθλημα).

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν εντυπωσιαστεί από το ποδόσφαιρο που έπαιζε η Γιαγκελόνια υπό την καθοδήγησή του. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει γνώσεις για την ομάδα του Άρη, αλλά και με το χαμηλό του κασέ, τον καθιστούν μία επιλογή που αρέσει στη διοίκηση του Άρη.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: